Fototherapie

Fototherapie

Vergroot je zelfvertrouwen

Vaak zien we dat mensen ontevreden zijn over foto’s van zichzelf. Nochtans zijn foto’s net de spiegels van ons leven. Ze weerspiegelen hoe we ons voelen en wat we denken. Het zijn getuigen van ons verleden en ze geven richting aan ons leven en onze toekomst.

Fotografie werkt ook therapeutisch. We gebruiken foto’s om tot meer zelfexpressie te komen. Ze geven ons een positiever zelfbeeld en ze versterken ons zelfbewustzijn. Foto’s kunnen ons juist zelfverzekerder maken of meer zelfvertrouwen geven. Ze kunnen ons leren hoe we anders kunnen communiceren of ze kunnen ons andere inzichten geven over bepaalde situaties. Via fotografie kunnen we leren om onze ervaringen en gevoelens beter te kanaliseren en ons sociale leven te verbeteren.

Vertel je verhaal

Fotografie als therapie

Bij therapeutische fotografie gebruiken we bestaande foto’s of we werken met nieuwe foto’s. Aan de hand van die foto’s maken we een groeiproces door of leren we dingen beter te kaderen of te verwerken. Als woorden tekortschieten, kunnen foto’s net wel de juiste aanleiding zijn om iets bespreekbaar te maken of om iets uit te leggen. Jij maakt zelf de keuzes over wat je toonbaar vindt en wat niet. Via de fotografietherapie vertel je je verhaal en daarop gaan we samen verder in tijdens de verschillende therapiesessies.

INTERESSE? CONTACTEER MIJ VOOR MEER INFO

Lina Tassent

Meer uitstraling voor een betaalbare prijs! Ontdek de dynamiek van de puurheid en eenvoud.

Fotografie